Κρήτη: «Βραχιολάκια» για κλοπή στη μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε σε χαρτόκουτα

Κρήτη: «Βραχιολάκια» για κλοπή στη μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε σε χαρτόκουτα

Παραμονή Χριστουγέννων απολάμβαναν τον καφέ τους στο εορταστικό Ηράκλειο, σε κεντρική καφετέρια της πόλης πρώην βουλευτής και η σύζυγος του, οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν ότι κάποιο …μακρύ χέρι είχε βουτήξει το πορτοφόλι από την τσάντα της γυναίκας, την οποία την είχε αφήσει δίπλα.

Το πήραν χαμπάρι όταν πλέον ετοιμάζονταν να φύγουν.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, είδαν το σχετικό βίντεο και αμέσως αναγνώρισαν τη γυναίκα. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, για την 27χρονη μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί πριν από μέρες μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου. Είναι μητέρα επτά παιδιών. Τότε είχε συλληφθεί ο άνδρας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και βρήκαν πάνω της το πορτοφόλι με ακέραιο το ποσό που περιείχε, περίπου 1300 ευρώ, το οποίο και παραδόθηκε στην κάτοχο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.