ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Revenge porn: Διέρρευσε βίντεο της πρώην του – Το έστειλε στο αφεντικό και τη μητέρα της

Revenge porn: Διέρρευσε βίντεο της πρώην του – Το έστειλε στο αφεντικό και τη μητέρα της

Νέο περιστατικό revenge porn σημειώθηκε στην Πάτρα.

Ένας 25χρονος συνελήφθη στην Πάτρα, έπειτα από καταγγελία της 23χρονης πρώην συντρόφου του για ανάρτηση βίντεο από προσωπικές τους στιγμές και με γνωστοποίηση των στοιχείων της, ακόμα και στους δικούς της ανθρώπους.

Η 23χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της ανήρτησε σε site πορνό, βίντεο με ερωτικές πράξεις.

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι, ήταν μαζί για 1,5 χρόνο. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, το βίντεο είχε ανέβει με την συναίνεσή της, αλλά όταν χώρισαν ο 25χρονος άλλαξε τον τίτλο προσθέτοντας το ονοματεπώνυμό της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώην σύντροφός της έστειλε το βίντεο στον εργοδότη και στη μητέρα της κοπέλας με υβριστικά σχόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 25χρονος βρισκόταν στην Πάτρα γι’ αυτό και συνελήφθη στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.