Το θέμα πλέον δεν είναι αν αγόρασαν το Predator αλλά από πού προήλθαν και πώς πληρώθηκαν τα λεφτά για την αγορά του...

Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Δεν θα ενδώσουμε στις πιέσεις των ΗΠΑ – Ούτε θα κάνουμε παραχωρήσεις»

«Η Μόσχα είναι "πολύ απογοητευμένη" από την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες»

Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Δεν θα ενδώσουμε στις πιέσεις των ΗΠΑ – Ούτε θα κάνουμε παραχωρήσεις»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, δήλωσε πως η Ρωσία δεν θα ενδώσει στις πιέσεις των ΗΠΑ, ούτε θα κάνει καμία παραχώρηση ενόψει των συνομιλιών της Γενεύης που έχουν προγραμματιστεί για τις 10 Ιανουαρίου.

Ο διπλωμάτης τόνισε πως η Μόσχα είναι «πολύ απογοητευμένη» από την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες ενόψει της συνάντησης για τις εγγυήσεις ασφαλείας που πρότεινε η Ρωσία τον περασμένο μήνα.

«Εν ολίγοις, αντικατοπτρίζουν την έλλειψη κατανόησης του τι χρειαζόμαστε. Και χρειαζόμαστε νομικές εγγυήσεις, νομικές εγγυήσεις ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί περαιτέρω», εξήγησε ο ίδιος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε επίσης τη λύπη του για το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να επιμένουν τη Μόσχα να κάνει μονομερείς παραχωρήσεις και είπε ότι «η Ρωσία δεν είναι αισιόδοξη για τις επικείμενες συνομιλίες».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.