Φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος να σημειωθεί πως σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βούλα, διέψευσε το μεσημέρι της Τρίτης (18.01.2022) πως ο Stan ήταν παρών στο τραγικό συμβάν.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο γνωστός τραγουδιστής τονίζει πως όχι μόνο ήταν στο σημείο αλλά αυτό επιβεβαιώνεται και από βίντεο που έχουν οι Αρχές.

Ο Stan, όπως έραψε στο Twitter, πως συμμερίζεται και κατανοεί απολύτως τους οικείους του Τζώρτζη Μονογυιού, ενώ τους στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια. Τονίζει επίσης ότι όχι μόνο ήταν στο σημείο του τροχαίου, αλλά αυτό έχει επιβεβαιωθεί από βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές.

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απολύτως τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Stan.

Και προσθέτει: «Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα – όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».

https://twitter.com/STAN_Official/status/1483557768531427331

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι το μεσημέρι της Τρίτης (18.01.2022), φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού που ακολουθούσε την Ferrari παρουσίασε σε εκπομπή φωτογραφίες από τα εγκαύματα που υπέστη στα χέρια του στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία παραμένει νοσηλευόμενη από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη λόγω του τροχαίου.