Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Διώξεις για ανθρωποκτονία με δόλο και στους οκτώ συλληφθέντες

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Διώξεις για ανθρωποκτονία με δόλο και στους οκτώ συλληφθέντες

Στα Δικαστήρια οδηγήθηκαν νωρίτερα σήμερα και οι άλλοι οκτώ συλληφθέντες για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού με τις Αρχές να αποφασίζουν βαρύτατη δίωξή τους.

Ειδικότερα, οι οκτώ συλληφθέντες διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού και απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.

Με τις ίδιες κατηγορίες διώκεται και ο 23χρονος που είχε συλληφθεί προ ημερών και αναμένεται σήμερα να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.