Το στατιστικό παράδοξο και οι ενδείξεις

Τις τοξικολογικές εξετάσεις περιμένουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα για το σκηνικό του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Οι έρευνες έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, θα τεθούν υπ’ όψιν των ειδικών επιστημόνων στις καταθέσεις που αναμένεται να δώσουν στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Οι πληροφορίες λένε ότι βρέθηκαν αλλοιώσεις στη μύτη της Τζωρτζίνας και εκεί εστιάζουν προκειμένου να αποδείξουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η βεντάλια των ερευνών ανοίγει καθώς ξεκινά ο πρώτος κύκλος καταθέσεων αφού οι αστυνομικοί μελέτησαν σε βάθος την υπόθεση και πλέον έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στους 15 πρώτους μάρτυρες που θα ανέβουν στον 11ο όροφο της Ασφάλειας.

Μετά τον σχηματισμό της λίστας υπόπτων και μόλις αξιολογήσουν τα στοιχεία, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών θα καταλήξουν στον δολοφόνο και τα κίνητρα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από το λεγόμενο «στατιστικό παράδοξο» των τριών θανάτων στην οικογένεια της Πάτρας, υπήρξαν ενδείξεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει ειδικά στην περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο φάκελος ανετέθη στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ξεκίνησαν μια ενδελεχή έρευνα για να εντοπίσουν σε πρώτη φάση το δολοφόνο της Τζωρτζίνας και σε δεύτερο χρόνο να διαπιστώσουν αν οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και της Ίριδος οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.