Αυτό με τον Λίβυο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πόσο τυχαίο ήταν άραγε;

Γιάννης Λιγνάδης: «Πιστεύουμε στη δικαιοσύνη και την αθωότητα του αδερφού μου»

«Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση. Η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της»

Γιάννης Λιγνάδης: «Πιστεύουμε στη δικαιοσύνη και την αθωότητα του αδερφού μου»

Μια μέρα πριν την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο αδερφός του Γιάννης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, επιμένει ότι ο κατηγορούμενος για βιασμούς σκηνοθέτης είναι αθώος.

Ο κ. Γιάννης Λιγνάδης, ανέφερε πως πιστεύει τόσο στην αθωότητα του αδερφού του όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση. Η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της. Πιστεύουμε στη δικαιοσύνη και την αθωότητα του αδερφού μου», είπε ο Γιάννης Λιγνάδης.

Όπως είναι γνωστό πριν έναν χρόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος και κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως με τις κατηγορίες τεσσάρων βιασμών, τρεις εκ των οποίων ανήλικων αγοριών.

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη είχε αρχικά οριστεί για τις 11 Φεβρουαρίου ωστόσο μετά από αίτημα του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια πήρε αναβολή και θα ξεκινήσει αύριο 25 Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.