ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μια μέρα μετά την σεισμό η Αγκυρα στέλνει αρμάδα για άσκηση με πραγματικά πυρά στη Λέσβο!

Μια μέρα μετά την σεισμό η Αγκυρα στέλνει αρμάδα για άσκηση με πραγματικά πυρά στη Λέσβο!

Το χτύπημα του Εγκέλαδου στην Λέσβο το μεσημέρι της Δευτέρα 12 Ιουνίου, που άφησε μια νεκρή και τραυματίες δεν ευαισθητοποίησε ούτε στο ελάχιστον την Αγκυρα καθώς πριν λίγο με NAVTEX ανακοίνωσε ότι αύριο θα προχωρήσει σε αεροναυτική άσκηση με πραγματικά πυρά δυτικά Λέσβου!

Ετσι ανταποδίδει η Τουρκία την στάση που τήρησε η Ελλάδα το 1999 με τους φονικούς σεισμούς της Κωνσταντινούπολης και την αποστολή βοήθειας, αλλά και την αναστολή όλων των ασκήσεων της στο Αιγαίο, ενώ είχε καταστραφεί ο ναύσταθμος του τουρκικού Ναυτικού στο Γκιολτσούκ της Πόλης.

Μετά από κάθε δυστύχημα και τώρα μετά από μια μεγάλη φυσική καταστροφή, κάνει κινήσεις προκλητικές, δείχνοντας ότι επί Ερντογάν απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το να λέγεται πολιτισμένη χώρα.

Η NAVTEX:

NAVTEX 613/17

TURNHOS N/W 613/17

AEGEAN SEA

GUNNERY EXERCISE, ON 14 JUN 17 FROM 1300Z TO 1500Z IN AREA BOUNDED BY:

39 19.54 N – 025 25.00 E
38 56.00 N – 025 25.00 E
39 04.00 N – 025 42.00 E
39 15.00 N – 025 38.00 E

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.