ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πρέβεζα: Μυστήριο παραμένει ο σοβαρός τραυματισμός 60χρονου

Πρέβεζα: Μυστήριο παραμένει ο σοβαρός τραυματισμός 60χρονου

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του τραυματισμού ενός 60χρονου στην Πρέβεζα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν μέχρι τώρα διάφορα σενάρια. Ο 60χρονος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος το βράδυ της Τρίτης, στο δρόμο κοντά στην Αμμουδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες τον εντόπισε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του στη συνέχεια διασωληνωμένος διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Άρτας, με συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι. Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ.

Ωστόσο, στην όλη υπόθεση φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα θολά σημεία μιας και διερευνάται κατά πόσο έγινε τροχαίο, αφού ο 60χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος της Κορώνης Πρέβεζας, βρέθηκε στην περιοχή με το δίκυκλο που οδηγούσε. Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορεί να εκτιμηθεί η ώρα του συμβάντος και εάν πρόκειται για τροχαίο με εκτροπή ή παράσυρση ή έχει συμβεί κάτι άλλο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας φαίνεται να έφτασε γύρω στις 23:00 το βράδυ, ενώ στην Άρτα διεκομίσθη μετά τη 01:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.