ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζάκυνθος: Ταυτοποιήθηκαν δύο 22χρονοι Σέρβοι για την δολοφονία στον Λαγανά

Ζάκυνθος: Ταυτοποιήθηκαν  δύο 22χρονοι Σέρβοι για την δολοφονία στον Λαγανά

Στην ταυτοποίηση δύο ακόμα ατόμων που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 23χρονου Αμερικανού τουρίστα έξω από μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου.

Πρόκειται για δύο 22χρονους σερβικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, μαζί με τον συμπατριώτη τους και έναν Έλληνα που είχαν βεβαιωθεί ως δράστες από την πρώτη στιγμή.

Το χρονικό ενός άγριου φονικού σε ένα αγαπημένο ελληνικό νησί

Ο άτυχος 23χρονος, που είχε φτάσει πριν από λίγες μέρες στο νησί για διακοπές, φέρεται να διαπληκτίστηκε στις 03:30 τα ξημερώματα για άγνωστη αιτία με τον πορτιέρη, σερβικής καταγωγής, και έναν Έλληνα μέσα στο μπαρ, όπου δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, ίσως από σιδερογροθιά που δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Ο καβγάς με τους δυο άντρες συνεχίστηκε και έξω από το νυχτερινό μαγαζί, όπου ο νεαρός δέχθηκε πολλά χτυπήματα. Έτσι, σωριάστηκε στη μέση του δρόμου όπου ξεψύχησε, πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σορός του μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί ποιο από τα τραύματα προκάλεσε τον θάνατό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.