ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Συγκλονιστικά βίντεο από την ένοπλη επίθεση στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (upd)

Συγκλονιστικά βίντεο από την ένοπλη επίθεση στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (upd)

Συγκλονιστικά βίντεο με την φονική εξουδετέρωση των τρομοκρατών στην Ιερουσαλήμ από τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τρεις τρομοκράτες άνοιξαν πυρ κατά Ισραηλινών πολιτών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 3 άνθρωποι δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Οι τρομοκράτες έχουν πέσει νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας, ενώ μέχρι στιγμής καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει ευθύνη για την επίθεση.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι τρεις δράστες κινήθηκαν από το Όρος του Ναού προς την Πύλη των Λεόντων, όταν εντόπισαν τους αστυνομικούς. Άνοιξαν πυρ κι έτρεξαν σε ένα από τα τεμένη που υπάρχουν στο χώρο. Αστυνομικοί τους κυνήγησαν και τους σκότωσαν.

Πάνω τους βρήκαν τα όπλα. Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Ιερουσαλήμ διέταξε να εκκενωθεί και να κλείσει το Όρος του Ναού. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους θρησκευτικούς χώρους στην Ιερουσαλήμ.

Tην Δευτέρα Παλαιστίνιος αποπειράθηκε να πατήσει με αυτοκίνητο και στη συνέχεια να μαχαιρώσει μια ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στον εβραϊκό οικισμό Τεκόα στη Δυτική Όχθη προτού πέσει νεκρός από τα πυρά. Στο περιστατικό τραυματίστηκε ένας στρατιώτης.

Τον περασμένο μήνα τρεις Παλαιστίνιοι οπλισμένοι με όπλα και μαχαίρια εξαπέλυσαν επίθεση στην Ιερουσαλήμ σκοτώνοντας μια συνοροφύλακα και τραυματίζοντας αρκετά άτομα. Η 23χρονη Χαντάς Μάλκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει το όπλο της και υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της.

%20https://twitter.com/IsraelBreaking/status/885745376745189377

%20%20https://twitter.com/israel_shield/status/885746717437644800

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.