ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βαρύ το πλήγμα στη δημοσιογραφική κοινότητα του Ιράκ – Πάνω από 100 απώλειες καλύπτοντας τις συρράξεις

Βαρύ το πλήγμα στη δημοσιογραφική κοινότητα του Ιράκ – Πάνω από 100 απώλειες καλύπτοντας τις συρράξεις

Άνω των 100 οι νεκροί ή τραυματισμένοι δημοσιογράφοι, καλύπτοντας την πολιορκία της Μοσούλης.

Συγκεκριμένα, 47 Ιρακινοί πολεμικοί ανταποκριτές σκοτώθηκαν και 55 τραυματίστηκαν ενώ έκαναν πολεμικό ρεπορτάζ στη Μοσούλη, ακολουθώντας από κοντά στις μάχες τον ιρακινό στρατό.

Την ανακοίνωση και τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία Αράβων Δημοσιογράφων.

Την Παρασκευή ακόμα δύο Ιρακινοί δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν σε επίθεση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο χωριό Ιμάμ Γαρμπί στην Καγιάρα νότια της Μοσούλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώτος Ιρακινός δημοσιογράφος που σκοτώθηκε το 2017 ήταν ο Άμπντουλ Καντέρ Αλ Καΐσι, που έπεσε θύμα απαγωγής τον Ιανουάριο και βρέθηκε νεκρός από τις δυνάμεις ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.