ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χίος: Σύλληψη ανήλικου για διάρρηξη σε πρατήριο καυσίμων

Χίος: Σύλληψη ανήλικου για διάρρηξη σε πρατήριο καυσίμων

Καθώς ένα ανήλικο αγόρι κυκλοφορούσε στην πόλη της Χίου έχοντας στα χέρια του ένα… χρηματοκιβώτιο μικρών διαστάσεων, εύλογα παρακινήθηκε η «περιέργεια» κλιμακίου της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι και σταμάτησαν τον ύποπτο 17χρονο για έλεγχο.

Οι απαντήσεις που έδωσε για την προέλευση του μεταλλικού κουτιού δεν ήταν ικανοποιητικές κι έτσι προσήχθη στην Ασφάλεια. Εκεί, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει ένα πρατήριο υγρών καυσίμων μαζί με έναν 45χρονο συνεργό του και είχαν «σηκώσει» το χρηματοκιβώτιο και μετρητά ύψους 100 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανήλικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του σε βάρος των γονέων του. Ο 45χρονος αναζητείται και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές, ενώ το χρηματοκιβώτιο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.