ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραάλ: Άσυλο σε Ιρανή μπλόγκερ που είχε σκοπό να απελάσει η Τουρκία

Ισραάλ: Άσυλο σε Ιρανή μπλόγκερ που είχε σκοπό να απελάσει η Τουρκία

Το Ισραήλ προσέφερε άσυλο μία Ιρανή μπλόγκερ που ζει στην Τουρκία και βρίσκεται – όπως υποστηρίζει – υπό τον άμεσο κίνδυνο της απέλασής της στο Ιράν.

Η ίδια θα βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρό κίνδυνο εξαιτίας της εργασίας της, σε ισραηλινή σελίδα ειδήσεων. Σύμφωνα με τους “Times of Israel” η Νέντα Αμίν εγκατέλειψε το Ιράν στο 2014 για την Τουρκία.

Η Αμίν βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το Ιράν προκειμένου να αποτρέψει το ενδεχόμενο απέλασής της, ενώ αναζητάει άλλες χώρες, οι οποίες, θα μπορούσαν να την δεχτούν ως πρόσφυγα. Το κλίμα εχθρότητας μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, σημαίνει ότι οι Ιρανοί δεν γίνονται γενικώς δεκτοί στο Ισραήλ. Ωστόσο, μετά τις κινήσεις των δημοσιογραφικών ενώσεων στο Ισραήλ, το υπουργείο των Εσωτερικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο χορήγησης ειδικής βίζας στην 32χρονη Αμίν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.