ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καβάλα: Έκρυβε πιστόλι στο αυτοκίνητό του

Καβάλα: Έκρυβε πιστόλι στο αυτοκίνητό του

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε διάφορες παρανομίες εξετάζουν προσεκτικά οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου, για ένα νεαρό Έλληνα τον οποίο συνέλαβαν σε ένα χωριό της Καβάλας το απόγευμα της Κυριακής, όταν διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του παράνομο όπλο.

Οι αστυνομικοί είχαν σταματήσει για δειγματοληπτικό έλεγχο το όχημα που οδηγούσε ο 28χρονος και, ενώ όλα του τα χαρτιά ήταν εντάξει, στο εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκίνητου βρήκαν κρυμμένο ένα πιστόλι κρότου το οποίο κατασχέθηκε. Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη και αμέσως ξεκίνησε προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας δεν μπόρεσε να εξηγήσει για ποιο λόγο οπλοφορούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η έρευνα για την δραστηριότητά του βρίσκεται σε εξέλιξη από τους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.