ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολλανδία: Τελείωσε ειρηνικά η ομηρία στον ραδιοφωνικό σταθμό (φωτό) (upd2)

Ολλανδία: Τελείωσε ειρηνικά η ομηρία στον ραδιοφωνικό σταθμό  (φωτό) (upd2)

Πριν από λίγο το πρακτορείο ειδήσεων ANP μετέδωσε πως η ομηρία στον ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό τελείωσε ειρηνικά.

Ένας άνδρας συνελήφθη, ενώ η γυναίκα που κρατούνταν όμηρος απελευθερώθηκε, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Νωρίτερα, τα NOS και ANP είχαν μεταδώσει, επικαλούμενα την αστυνομία, πως ένας άνδρας πήρε μια γυναίκα ως όμηρο, στο κτίριο που χρησιμοποιεί ο ολλανδικός ραδιοφωνικός σταθμός 3FM στην πόλη Χίλβερσουμ.

Το πρόγραμμα του σταθμού συνεχιζόταν χωρίς να γίνει αναφορά στην κατάσταση στο εσωτερικό.

Το ANP Nieuws μετέδωσε πως ο άνδρας απείλησε τη γυναίκα, εργαζόμενη στον σταθμό, με ένα μαχαίρι σε χώρο στάθμευσης που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο και την ανάγκασε να τον οδηγήσει στο εσωτερικό του κτιρίου. Το πρακτορείο επικαλέστηκε την αστυνομία.

Χθες αποχώρησε ένας από τους πιο δημοφιλείς dj του σταθμού. Ο Γκίελ Μπίλεν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σταθμό ύστερα από 19 χρόνια, πιθανόν για να εργαστεί σε άλλο ραδιοφωνικό μέσο.

Η ομηρία ξεκίνησε στις 8 το πρωί, το τοπική ώρα.

Η ολλανδική αστυνομία απέκλεισε το κτίριο στην πόλη Χίλβερσουμ.

————————————————————————————————————–

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άντρας υπό την απειλή μαχαιριού κρατά όμηρο μία γυναίκα, στο κτίριο της Ολλανδικής Δημόσιας Τηλεόρασης, στο οποίο στεγάζεται και ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός. Σύμφωνα με πληροφορίες την απείλησε έξω από το κτίριο και στη συνέχεια εισήλθε μαζί της σε αυτό. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφής ποια είναι η σχέση μεταξύ των δύο ατόμων

Η αστυνομία βρήκε ένα μαχαίρι και μία τσάντα λίγα μέτρα μακριά από το κτίριο. Ισχυρές δυνάμεις της βρίσκονται στο σημείο.

Οι αρχές που κάνουν λόγο για σοβαρό περιστατικό, έπειτα από έρευνες, βρήκαν μια τσάντα με μαχαίρι πολύ κοντά στο κτήριο, στα 50 μέτρα, που βρίσκεται σε εξέλιξη η ομηρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.