ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συρία: Εκατόμβη μαχητών του ISIS στην Deir Ezzor – Οι ισλαμιστές έχουν παγιδευτεί στην πόλη (βίντεο)

Συρία: Εκατόμβη μαχητών του ISIS στην Deir Ezzor – Οι ισλαμιστές έχουν παγιδευτεί στην πόλη (βίντεο)

Οι κυβερνητικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν πάνω από 450 μέλη του ISIS και κατέστρεψαν 5 άρματα μάχης και 42 οχήματα εξοπλισμένα με πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην πόλη Deir Ezzor, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Τρίτη.

Ο Επικεφαλής του προσωπικού της Ρωσικής στρατιωτικής ομάδας, ο υπολοχαγός Alexander Lapin, δήλωσε ότι η επιτυχημένη επιχείρηση κοντά στο Deir Ezzor επέτρεψε στην δύναμη της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς να επιδιώξει το σπάσιμο της πολιορκίας του αεροδρομίου της Deir Ezzor, όπου βρίσκονταν περικυκλωμένου περισσότεροι από χίλιους στρατιώτες για δέκα μήνες.

«Οι πύραυλοι κρούζ «Kalibr» που εκτοξεύθηκαν από τη φρεγάτα Admiral Essen του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχουν καταστρέψει διοικητικούς σταθμούς και κόμβους επικοινωνίας, γεγονός που επέτρεψε τη διακοπή της επιχείρησης των μαχητών του ISIS στον τομέα αυτό», δήλωσε ο Lapin.

Ο υπολοχαγός υπενθύμισε ότι στις 5 Σεπτεμβρίου τα συριακά στρατεύματα υπό τη διοίκηση του στρατηγού Σουέιλ αλ-Χασάν κατάφεραν την απελευθέρωση της πόλης Deir Ezzor, που βρίσκονταν σε πολιορκία από το ISIS για πάνω από 3 χρόνια, και πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή η επιχείρηση της πλήρους απελευθέρωσης της πόλης συνεχίζεται». Οι κυβερνητικές αναμένεται να εκδιώξουν τους τρομοκράτες του ISIS που έχουν παγιδευτεί στις γειτονιές της Deir Ezzor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.