ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αφγανιστάν: Επίθεση των Ταλιμπάν με παγιδευμένο όχημα σε κομβόι του ΝΑΤΟ – Πληροφορίες για 7 νεκρούς

Αφγανιστάν: Επίθεση των Ταλιμπάν με παγιδευμένο όχημα σε κομβόι του ΝΑΤΟ – Πληροφορίες για 7 νεκρούς

Την Παρασκευή, ένας βομβιστής αυτοκτονίας των Ταλιμπάν που οδηγούσε παγιδευμένο όχημα, στόχευσε ένα κομβόι του ΝΑΤΟ κοντά στην αεροπορική βάση Κανταχάρ στην περιοχή Trank Pul.

Ο εκπρόσωπος τύπου του επαρχιακού κυβερνήτη της περιοχής, Fazal Bari Baryalai δήλωσε ότι η επίθεση «κατέστρεψε πλήρως» ένα όχημα στη συνοδεία που μετέφερε ρουμάνους στρατιώτες.

Ένας εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι κάποιοι στρατιώτες του ΝΑΤΟ τραυματίστηκαν. Ωστόσο, το πρακτορείο ειδήσεων των Ταλιμπάν «Φωνή του Τζιχάντ» ισχυρίστηκε ότι τουλάχιστον 7 στρατιώτες του ΝΑΤΟ σκοτώθηκαν από την βομβιστική επίθεση.

Σε άλλη εξέλιξη, αφγανικές πηγές ανέφεραν ότι δύο βάσεις του Στρατού στις περιοχές Abgarmak και Chinaee στην περιοχή Ghormach της επαρχίας Faryab στο βόρειο Αφγανιστάν βρίσκονται υπό την πολιορκία των Ταλιμπάν. Σύμφωνα με πηγές, οι Αφγανοί στρατιώτες στις δύο βάσεις βρίσκονται παγιδευμένοι εδώ και δύο μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος του αφγανικού υπουργείου Άμυνας Dawlat Waziri είπε ότι ο στρατός του Αφγανιστάν επιχειρεί για να ξανανοίξει τον «δρόμο» προς τις βάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.