ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κλάους Ρέγκλινγκ: «Σημαντικό που οι ελληνικές Αρχές κλείνουν το κεφάλαιο με τα τρομοπακέτα»

Κλάους Ρέγκλινγκ: «Σημαντικό που οι ελληνικές Αρχές κλείνουν το κεφάλαιο με τα τρομοπακέτα»

Στη σύλληψη του 29χρονου που έστελνε τα τρομοπακέτα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή» ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

«Θεωρώ ότι είναι σημαντικό που οι ελληνικές Αρχές μπορούν πλέον να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο» είπε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και είπε ότι ένα τέτοιο πακέτο είχε σταλεί και στον ίδιο.

«Γνωρίζω ότι ένα τέτοιο τρομοπακέτο είχε σταλεί σε εμένα. Όπως άλλωστε και σε δεκάδες άλλους στην Ε.Ε.», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Εντοπίστηκε, ωστόσο, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, οπότε δεν συνέβη οτιδήποτε. Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω ότι ο ύποπτος έχει πλέον συλληφθεί. Όταν επισκέφθηκα (στο νοσοκομείο) τον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό, τον κύριο Παπαδήμο, ο οποίος είναι καλός μου φίλος από την εποχή που υπηρετούσε ως διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος και ως Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, χάρηκα που μού είπε ότι θα αναρρώσει πλήρως. Ήταν όμως πολύ σοβαρή επίθεση.Υπήρξε, όμως, και ένα περιστατικό στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, όπου μια γραμματέας τραυματίστηκε, επειδή άνοιξε μια από αυτές τις επιστολές. Οπότε θεωρώ ότι είναι σημαντικό που οι ελληνικές Αρχές μπορούν πλέον να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.