ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύρος: Έβγαλαν επιβάτες από το αεροπλάνο για να μπει η ομάδα βόλεϊ!

Σύρος: Έβγαλαν επιβάτες από το αεροπλάνο για να μπει η ομάδα βόλεϊ!

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν επιβάτες της Sky Express για την αποβίβασή τους από την πτήση GQ 023, με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο της Σύρου στις 13:45 το μεσημέρι σήμερα Κυριακή.

19 επιβάτες ζητήθηκε να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος προκειμένου να επιβιβαστεί η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που έφτασε στο αεροδρόμιο με καθυστέρηση, δήλωσε στο Cyclades Voice μια γυναίκα που ήταν μεταξύ των 19 επιβατών.

Η αιτιολογία ήταν ότι η ομάδα, που είχε παίξει σε αγώνα με το Φοίνικα Σύρου, θα έπρεπε να ξεκουραστεί. Όπως λένε οι επιβάτες, η εταιρεία είχε κόψει περισσότερα εισιτήρια.

Έτσι, μετά την καθυστερημένη άφιξη της ομάδας, ζητήθηκε η αποβίβαση των 19, που χρειάστηκε να περιμένουν περί τις δυο ώρες μέχρι να πάει το αεροπλάνο για τη δική τους αναχώρηση.

Όπως διαβάζουμε στο cycladesvoice, ταλαιπωρία επιβατών της ίδιας εταιρείας είχε συμβεί και την 1η Δεκεμβρίου όταν οι αποσκευές τους μεταφέρθηκαν μέσω πλοίου και έπρεπε να πάνε στον Πειραιά για την παραλαβή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cycladesvoice

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.