ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μετά τα πρόβατα σφάζουν και κότες στη Μόρια

Μετά τα πρόβατα σφάζουν και κότες στη Μόρια

Στο έλεος πεινασμένων λαθρομεταναστών βρίσκονται οι κάτοικοι που εκτρέφουν ζώα στη Μόρια της Λέσβου.

Μόλις ένα 24ωρο μετά τις πέντε συλλήψεις για σφαγή προβάτων που είχαν κλαπεί από περιφραγμένα αγροκτήματα, στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν άλλοι δυο αλλοδαποί που έσφαξαν τις κότες τις οποίες άρπαξαν από ένα σπίτι.

Οι δύο μετανάστες ηλικίας 24 και 28 χρόνων τρύπωσαν σε μια εξοχική κατοικία, άρπαξαν τρεις κότες και πήγαν σε αγροτική τοποθεσία της περιοχής όπου τις θανάτωσαν και προσπάθησαν να τις μαγειρέψουν σε ένα οικιακό σκεύος, που επίσης έκλεψαν από το ίδιο σπίτι μαζί με ένα εργαλείο. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν και τα θανατωμένα πουλερικά κατασχέθηκαν μαζί με τα κλεμμένα αντικείμενα. Οι δράστες ανακρίνονται στην Ασφάλεια και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή και ζωοκτονία και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη Τετάρτη, είχαν συλληφθεί σε αγροτική τοποθεσία στη Μόρια πέντε μετανάστες ηλικίας 17 ως 20 χρόνων, οι οποίοι είχαν κλέψει από δύο αγροκτήματα πέντε πρόβατα και ένα κριάρι, τα οποία θανάτωσαν με δύο μαχαίρια και έβαλαν τα κομμάτια τους σε πλαστική σακούλα. Σε βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ζωοκλοπή και ζωοκτονία, ενώ μαζί τους είχε συλληφθεί και η μητέρα του 17χρονου για παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.