ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Καλιφόρνια: Οπλοστάσιο σε σπίτι 17χρονου που απειλούσε να επιτεθεί σε λύκειο

Καλιφόρνια: Οπλοστάσιο σε σπίτι 17χρονου που απειλούσε να επιτεθεί σε λύκειο

Ένα μικρό οπλοστάσιο βρήκε η αστυνομία της Καλιφόρνιας στο σπίτι ενός εφήβου ο οποίος είχε απειλήσει να διαπράξει επίθεση εναντίον του λυκείου όπου φοιτούσε, γνωστοποίησε την Τετάρτη το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις υπηρεσίες επιβολής της τάξης, είχε κάνει την απειλή αυτή την Παρασκευή, όταν διαπληκτίστηκε με έναν από τους καθηγητές του, δύο ημέρες μετά την επίθεση ενός πρώην μαθητή σε λύκειο στην πόλη Πάρκλαντ της Φλόριντας, όπου έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι.

Στο σπίτι του εφήβου, σε προάστιο του Λος Άντζελες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο τουφέκια εφόδου του ίδιου τύπου που χρησιμοποίησε ο δράστης του μακελειού στη Φλόριντα, δύο πιστόλια και γεμιστήρες που περιείχαν περίπου 90 σφαίρες, διευκρίνισε ο σερίφης Τζον ΜακΝτόνελ.

Ο μεγάλος αδελφός του μαθητή, που ήταν γνωστός για την κακή διαγωγή του, διαβεβαίωσε ότι εκείνος ήταν ο ιδιοκτήτης των όπλων, αλλά δεν εμφάνισε άδειες οπλοκατοχής για τα περισσότερα από τα όπλα. Και αυτός συνελήφθη από τις αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τάχθηκε την Τετάρτη υπέρ του να οπλοφορούν ορισμένοι εκπαιδευτικοί μέσα στα σχολεία για να προστατεύουν τους μαθητές τους σε περίπτωση επίθεσης παρόμοιας με αυτή στην Πάρκλαντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.