Tρόμος σε πτήση της Aeroflot: Άνδρας κρατούσε 76 ομήρους – Έχουν σπεύσει ρωσικές ειδικές δυνάμεις (upd)

Tρόμος σε πτήση της Aeroflot: Άνδρας κρατούσε 76 ομήρους – Έχουν σπεύσει ρωσικές ειδικές δυνάμεις (upd)

Συναγερμός έχει σημάνει σε πτήση της Aeroflot που εκτελούσε το δρομολόγιο Σουργκούτ – Μόσχα καθώς άνδρας κρατάει 67 ομήρους ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ζήτησε να αλλάξει η πορεία του αεροπλάνου και να κατευθυνθεί στο Αφγανιστάν.

Πρόκειται για την πτήση SU1515 της Aeroflot από το Σουργκούτ με προορισμό τη Μόσχα σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Ren TV,

Ο επιβάτης φέρεται να ονομάζεται Παβέλ και να είναι 41 ετών ενώ σύμφωνα με πηγές του Sputnik ο συγκεκριμένος επιβάτης καθόταν στη θέση 14Α..

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το FlightRadar το αεροπλάνο έχει ήδη προσγειωθεί στο Χάντι Μανσίσκ, κοντά στο Σουργκούτ.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η πτήση SU1515, που αποχώρησε από το Σουργκούτ στις 14.55 τοπική ώρα, επέστρεφε στο αεροδρόμιο απ΄όπου ξεκίνησε.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ρωσίας δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κανένα σχόλιο για την κατάσταση.

Ο ρωσικός αερομεταφορέας Aeroflot, επίσης δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax ο άνδρας είναι ψυχικά διαταραγμένος και έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν γιατί ήταν μεθυσμένος.

Πρόκειται για ένα Boeing 737 με 69 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα. Στην αρχή αναφέρθηκε ότι ο επίδοξος αεροπειρατής έχει συλληφθεί.

Το πλήρωμα έπεισε τον άνδρα ότι πρέπει να προσγειωθούν για ανεφοδιασμό και έτσι επέτρεψε στο αεροπλάνο να προσγειωθεί.

Δέκα διμοιρίες πάνοπλων αστυνομικών ανάμεσά τους και μια ομάδα Alpha βρέθηκαν στο αεροδρόμιο όπου προσγειώθηκε τo Boeing 737

Ωστόσο, η Ρωσική αντιτρομοκρατική υπηρεσία δεν επιβεβαιώνει καμία σύλληψη και αναφέρει ότι ο άνδρας παραμένει μέσα στο αεροσκάφος.

Αυτό σημαίνει ότι τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.