ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πολωνία: Έσφαζαν άρρωστες αγελάδες και εξήγαγαν το κρέας σε χώρες της ΕΕ (βίντεο)

Πολωνία: Έσφαζαν άρρωστες αγελάδες και εξήγαγαν το κρέας σε χώρες της ΕΕ (βίντεο)

Η Πολωνία εξήγαγε 2.700 κιλά ύποπτου βοδινού κρέατος σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό παραδέχτηκε ο επικεφαλής των πολωνικών κτηνιατρικών αρχών.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην Πολωνία οι τηλεοπτικές εικόνες που δείχνουν τη σφαγή άρρωστων αγελάδων και την πώληση του κρέατός τους για κατανάλωση.

Ο επικεφαλής των πολωνικών κτηνιατρικών αρχών, Πάβελ Νιεμτσούκ παραδέχθηκε σήμερα ότι η Πολωνία εξήγαγε 2.700 κιλά ύποπτου βοδινού κρέατος σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Νιεμτσούκ ανέφερε ότι το ύποπτο κρέας εξήχθη στην Ρουμανία, την Σουηδία, την Ουγγαρία, την Εσθονία, την Φινλανδία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Λιθουανία, την Πορτογαλία και την Σλοβακία.

Η Πολωνία παράγει 560.000 τόνους βοδινού κρέατος ετησίως. Το 80% έως 85% εξάγεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.