Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

Σάμος: Βρέθηκε βόμβα από το Β’ΠΠ σε νηπιαγωγείο

Σάμος: Βρέθηκε βόμβα από το Β’ΠΠ σε νηπιαγωγείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μπροστά σε μία ιδιαίτερη ανακάλυψη ήρθαν οι εργάτες που επιχειρούσαν εκσκαφή κοντά στο νηπιαγωγείου της Σάμου

Βρέθηκε βόμβα πιθανότατα από τον βομβαρδισμό της Σάμου από τους Γερμανούς το 1943.

Πρώτα αναμένεται απομάκρυνση των κατοίκων και στην συνέχεια η εξουδετέρωση της βόμβας.

Η Σάμος, κατά διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως αναφέρει σχετικό αφιέρωμα του φιλόλογου και συγγραφέα, Χρίστου Λάνδρου σε τοπικό σάιτ, βομβαρδίστηκε δυο φορές, και τις δυο μήνα Νοέμβριο. Η πρώτη φορά ήτα ν το 1940 από ιταλικά αεροπλάνα και τη δεύτερη από γερμανικά, στις 17 Νοεμβρίου 1943.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.