Υβριδικός βλαξ!

Πάνω από 3000 οι παράνομοι μετανάστες που συνελήφθησαν τον Ιανουάριο

Πάνω από 3000 οι παράνομοι μετανάστες που συνελήφθησαν τον Ιανουάριο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αρκετές χιλιάδες ήταν οι παράτυποι μετανάστες που συνελήφθησαν στη χώρα μας τον περασμένο μήνα.

Συγκεκριμένα σε 3.170 ανέρχονται οι παράτυποι πρόσφυγες και μετανάστες που συνελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2020 σε 91 διαφορετικά περιστατικά σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Επίσης σε 83 περιστατικά, 201 μετανάστες και πρόσφυγες που είχαν εισέλθει στην Ελλάδα προσπάθησαν να βγουν σε κάποια άλλη χώρα της ΕΕ, αλλά συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές. Σε όλες τις περιπτώσεις συνελήφθησαν 36 άτομα ως διακινητές ενώ κατασχέθηκαν 9 σκάφη και 14 οχήματα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.