ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αγρίνιο: Ανήλικος μαχαίρωσε στο μάτι 30χρονο

Αγρίνιο: Ανήλικος μαχαίρωσε στο μάτι 30χρονο

Μπορεί να είναι ανήλικος, αλλά έδρασε σαν έμπειρος… μαχαιροβγάλτης ένας 17χρονος που εισέβαλε στο σπίτι ενός 30χρονου γνωστού του με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές και λίγο έλειψε να του προκαλέσει σοβαρή βλάβη, τραυματίζοντάς τον με το μαχαίρι του στο μάτι ενώ στη συνέχεια τον έκλεψε!

Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν ο 17χρονος καυγάδισε έντονα με τον 30χρονο και, παρά τη γνωριμία τους, έβγαλε μαχαίρι με το οποίο αποπειράθηκε να του βγάλει το μάτι! Όμως, για καλή τύχη του θύματος, του προκάλεσε μόνο μια εκδορά. Ωστόσο, πριν φύγει τρέχοντας από το σπίτι, ο ανήλικος άρπαξε δύο κράνη μοτοσικλετιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραυματισμένος 30χρονος ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 17χρονο και να του φορέσουν χειροπέδες. Σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και κλοπή και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.