Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Oι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο ήταν κουμπάροι ενώ το πρωί της Κυριακής το ένα θύμα είχε βαφτίσει το παιδί του άλλου.

Τη ζωή τους έχασαν το βράδυ της Κυριακής δύο άνδρες και μία γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνικό οδό Πατρών Πύργου, όταν από άγνωστη αιτία συγκρούστηκαν μετωπικά δύο αυτοκίνητα που στη συνέχεια έπεσαν πάνω σε δύο νταλίκες.

Tο τροχαίο δυστύχημα έγινε στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, ενώ η γυναίκα που επέβαινε σε ένα από τα φορτηγά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό οι δύο άνδρες ήταν κουμπάροι ενώ το πρωί της Κυριακής το ένα θύμα είχε βαφτίσει το παιδί του άλλου.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο αδερφός του ενός θύματος είχε σκοτωθεί σε τροχαίο με νταλίκα στον Μπράλο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram