ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κερατσίνι: Χειροπέδες σε 57χρονο που διατηρούσε 36 βίντεο… κάτω από φούστες γυναικών

Κερατσίνι: Χειροπέδες σε 57χρονο που διατηρούσε 36 βίντεο… κάτω από φούστες γυναικών

Συνελήφθη ένας 57χρονος ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο κάτω από φούστες γυναικών.

Το περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ στην λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι το μεσημέρι της 18ης Μαΐου.

Ο 57χρονος προσέγγισε μια γυναίκα πελάτη του σούπερ μάρκετ η οποία αντιλήφθηκε την πρόθεσή του και ενημέρωσε τους εργαζόμενους.

Μπροστά στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε ο 57χρονος επιχείρησε να διαφύγει με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που εντωμεταξύ είχαν ειδοποιηθεί να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν πίσω από το σούπερ μάρκετ.

Στο κινητό τηλέφωνο του 57χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 36 παρόμοια βίντεο με αυτό που επιχείρησε να καταγράψει στο σούπερ μάρκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο 57χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά με την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.