Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Ηλιούπολη: Το οικογενειακό πρόβλημα που εκμεταλλεύτηκε ο 44χρονος καθηγητής

Ηλιούπολη: Το οικογενειακό πρόβλημα που εκμεταλλεύτηκε ο 44χρονος καθηγητής

Ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η 14χρονη μαθήτρια ήταν εκείνο που έδωσε το «έναυσμα» στον καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Φυσικής και Μαθηματικών σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης, για να την πλησιάσει και να καταφέρει να την πείσει να συνάψουν σχέση.

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας από τον καθηγητή της. Σύμφωνα με τις τελευταίες καταγγελίες, ο 44χρονος εκμεταλλεύτηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα της ανήλικης κι έτσι βρήκε την ευκαιρία κι άρχισε να την «πολιορκεί».

Η αδικαιολόγητη οικειότητα ανάμεσα στον καθηγητή και τη μαθήτρια είχε γίνει αντιληπτή, από πέρυσι κιόλας, από τους συμμαθητές της ανήλικης, αλλά και από τους υπόλοιπους καθηγητές. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν από συμμαθήτριές της, ο 44χρονος την είχε πείσει ότι θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια.

Κάποιες άλλες μαθήτριες είχαν διαμαρτυρηθεί στο διευθυντή του σχολείου για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διευθυντής αναζητούσε τρόπο τους τελευταίους μήνες για να αποσπάσει τον εκπαιδευτικό σε άλλη θέση.

Μητέρα συμμαθητή της 14χρονης ισχυρίστηκε πως η αποπλάνηση της ανήλικης από τον 44χρονο καθηγητή ήταν «κοινό μυστικό» στο σχολείο και πρόσθεσε: «Την αποκλειστική ευθύνη την έχει η διεύθυνση του σχολείου. Αφήνουμε τα παιδιά μας να τα προστατεύουν. Υπήρχαν γονείς που ήξεραν και τα παιδιά, σίγουρα. Τα παιδιά έψαξαν την υπόθεση έχοντας στο μυαλό τους την προστασία της μαθήτριας. Τελικά, το ίδιο το παιδί είπε σε κάποια παιδιά το τι συνέβαινε στα αλήθεια».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Η μαθήτρια τελείωσε τη Β’ Γυμνασίου. Τον καθηγητή τον γνωρίζω ως καθηγητή στο σχολείο. Τον είχε καθηγητή το παιδί μου επί δύο χρόνια. Δεν γνωρίζω κάτι πέρα από αυτά που γνώριζα ως μητέρα. Kάτι τόσο ακραίο δεν θα το έβαζα στο μυαλό μου. Από πέρυσι το Μάιο τα παιδιά το είχαν δει, το είχαν εντοπίσει. Σε κάποια φάση έγινε και ευρέως γνωστό και γνωστοποιήθηκε και στους καθηγητές. Τα παιδιά προσπαθούσαν με τον τρόπο τους να μάθουν, να δουν. Εκείνα είπαν στην κοπέλα να μιλήσει στη μητέρα της, γιατί αυτή μπορεί να τη συμβουλέψει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.