Τελικά η κακοκαιρία ήρθε αλλά με... 24 ώρες καθυστέρηση!

Βόλος: Πρόστιμο σε πολίτη που μπήκε σε ΕΛΤΑ και φώναξε «ανθέλληνες» όσους φορούν μάσκα

Βόλος: Πρόστιμο σε πολίτη που μπήκε σε ΕΛΤΑ και φώναξε «ανθέλληνες» όσους φορούν μάσκα

Ένα ακόμη πρόστιμο σε πολίτη που δεν φορούσε μάσκα.

Ένας άνδρας μπήκε στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στο Βόλο και φώναξε «ανθέλληνες» σε όλους όσους φορούν μάσκα. Οι αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ, γιατί δεν φορούσε μάσκα.

Άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και τον απομάκρυναν, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ, διότι παρέβη τον σχετικό νόμο, καθώς η μάσκα είναι υποχρεωτική σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.