
Χθες σε όλη την Κρήτη επιβλήθηκαν 32 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, ενώ «λουκέτο» μπήκε σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο, για μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, 14 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε πεζούς στο Νομό Χανίων, δύο στο Ρέθυμνο σε πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 15 πρόστιμα «κόπηκαν» στο Ηράκλειο. Τα 13 αφορούσαν πεζούς που δεν φορούσαν μάσκες, τα δύο αφορούσαν υπαλλήλους σούπερ μάρκετ, ενώ ένα πρόστιμο των 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκε σε επιβάτη λεωφορείου.
Επίσης, στο Ηράκλειο μπήκε «λουκέτο» για τρεις ημέρες σε κατάστημα στη Χερσόνησο το οποίο λειτουργούσε μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.
Στο Λασίθι βεβαιώθηκε μία παράβαση για μη χρήση μάσκας, σε υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.