ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αθήνα: Χειροπέδες σε τρία άτομα για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παίγνιων

Αθήνα: Χειροπέδες σε τρία άτομα για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παίγνιων

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκαν δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ συνελήφθησαν και τρεις άνδρες.

Συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των καταστημάτων και υπάλληλος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για -κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παράνομα παίγνια, την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και απείθεια.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο ένα κατάστημα είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συνδεδεμένοι με servers και στο άλλο παιγνιομηχανήματα, ενώ και στις δύο περιπτώσεις οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι επιτηρούνταν από κάμερες και οι πόρτες ελέγχονταν με ασύρματα τηλεχειριστήρια (μπουτόν).

Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση το κατάστημα είχε διαμορφωθεί εξωτερικά με τέτοιο τρόπο ώστε να προσομοιάζει με κατάστημα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού, ενώ λειτουργούσε και χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Κατά την έρευνα στους χώρους των καταστημάτων, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (15) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • ( 2) server,
  • (15) σκληροί δίσκοι,
  • ( 2) παιγνιομηχανήματα,
  • (11) κάμερες,
  • ( 2) καταγραφικά,
  • ( 2) τηλεχειριστήρια και
  • (745) ευρώ

Οι σκληροί δίσκοι, οι server και τα καταγραφικά θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, οι κάμερες και τα ασύρματα τηλεχειριστήρια στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού για φύλαξη και το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι σε άλλη περίπτωση, σε έλεγχο καταντήματος σε περιοχή της Αττικής, το οποίο λειτουργούσε με σχετική άδεια διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση 4 επιπλέον ηλεκτρονικών υπολογιστών, παράβαση για την οποία θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Αρχές για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.