ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η οικογένεια στα χρόνια της κρίσης: Μια διαδικτυακή συζήτηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Η οικογένεια στα χρόνια της κρίσης: Μια διαδικτυακή συζήτηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews διοργανώνει η Αmerican Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA σε συνεργασία με Mediterranean Council & Forum MEDCF (medcf.org), σήμερα Πέμπτη και ώρα 20.00, με θέμα «Η οικογένεια στα χρόνια της κρίσης».

Η κρίσης της οικογένειας με συνδυασμό την οικονομική κρίση αυξάνουν τα προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία. Η υπογεννητικότητα, τα αυξημένα διαζύγια και η ενδοοικογενειακή βία μαστίζουν. Η τέχνη η άθληση η παιδεία και η ενίσχυση του κοινωτισμού μπορούν να αναστρέψουν τα αρνητικά δεδομένα σε μια γερασμένη Ελλάδα;

Συζητούν ζωντανά: Λίλιαν Αθανασοπούλου Ψυχίατρος Παιδιών – Εφήβων Τμήμα Παίδων – Εφήβων Γ.Ν.΄Γ. Παπανικολάου, Ευφροσύνη Μήτσιου Ψυχολόγος ΑΠΘ – Ψυχολογία Αθλητών, Ομάδων, Γονέων και ο Γιάννης Μήτρου PhD-Διδάσκων Σ.Κ.Τ. του Α.Π.Θ.- Ψυχανάλυση και Τέχνη.

Θα συντονίσει η Αθηνά Καραπάλη Πτυχιούχος T.E.Π.Α.Ε. Α.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του τμήματος AHEPA Ch.428 ELPIDES, θα προλογίσει και θα σχολιάσει ο Ανδρέας Ζαπουνίδης Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry – Συγγραφέας και Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς.

Κατάθεση δεδομένων απόψεων και προτάσεων σε μια συζήτηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

(Χορηγός ζεύξης και προβολής στο διαδίκτυο: LIOKOY COPY SHOP 26ης Οκτωβρίου 18 Θεσσαλονίκη).

">Live streaming στο youtube/AHEPA HJ41

Live streaming στο facebook/AHEPA HJ41

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.