Τελικά «ΝΔ» σημαίνει «Νέα Δικογραφία»;

Νεκρός 26χρονος στο Ναύπλιο – Κάηκε ζωντανός μετά από τροχαίο (βίντεο)

Νεκρός 26χρονος στο Ναύπλιο – Κάηκε ζωντανός μετά από τροχαίο (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 26χρονος, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο 4ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Ναυπλίου- Τολού, στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, εξετράπη, για άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία του και στην συνέχεια προσέκρουσε μαντρότοιχο.

Από την πρόσκρουση, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκλήθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο 26χρονος οδηγός.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.