Τελικά «ΝΔ» σημαίνει «Νέα Δικογραφία»;

Χανιά: Ακυβέρνητο σκάφος με δύο άτομα πλέει στο Ακρωτήρι

Χανιά: Ακυβέρνητο σκάφος με δύο άτομα πλέει στο Ακρωτήρι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένα ακυβέρνητο σκάφος στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα πλέει στο Ακρωτήρι στα Χανιά.

Το σκάφος το οποίο φέρει σημαία Αγγλίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ κινείτο βόρεια της χερσονήσου Ακρωτηρίου, αντιμετώπισε μηχανική βλάβη ενώ δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ούτε τα ίστια.

Παραπλέον σκάφος που περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο κάλεσε σε βοήθεια ενώ αυτή τη στιγμή σπεύδουν σκάφη του Λιμενικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνεμοι είναι ισχυροί 6-7 μποφόρ και το έργο του Λιμενικού είναι δύσκολο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.