Αυτός ο Έπσταϊν είχε περιγράψει με ακρίβεια το περιεχόμενο των Μνημονίων: «Τους γ... σαν τους Έλληνες»...

Θεσσαλονίκη: Συνεχόμενοι έλεγχοι από την ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων προστασίας

Θεσσαλονίκη: Συνεχόμενοι έλεγχοι από την ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων προστασίας

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ σε όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης για την τήρηση των νέων μέτρων προστασίας που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται συνεχώς τόσο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όσο όμως και στις υπόλοιπες περιοχές – σε όσες περισσότερες γειτονιές ή πλατείες γίνεται – με τους ελέγχους να εντείνονται διαρκώς μετά το σκληρό lockdown στο οποίο βρίσκεται από την Τρίτη η Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα πέρασε στο «γκρι» επίπεδο του χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας για τον κορωνοϊό, μετά τα επιδημιολογικά δεδομένα που συνεχίζουν να δείχνουν ραγδαία διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται όλο το 24ωρο επί ποδός διενεργούν ελέγχους τόσο σε πεζούς και σε οδηγούς οχημάτων, όσο και σε πολίτες που επιβαίνουν σε αστικά λεωφορεία, για το αν έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ή αν έχουν στείλει το μήνυμα μετακίνησης στο 13033. Παράλληλα, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται συνεχώς σε πάνω από 20 σημεία εισόδων και εξόδων της πόλης. Ακόμα, από τις 21:00 το βράδυ που τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας και αίρεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους, οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται «ακροβολισμένες» σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, διενεργώντας ελέγχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.