Τελικά «ΝΔ» σημαίνει «Νέα Δικογραφία»;

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε γιατρό που ζήτησε «φακελάκι» 5.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε γιατρό που ζήτησε «φακελάκι» 5.000 ευρώ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ένας πανεπιστημιακός γιατρός από την Θεσσαλονίκη, καθώς ζήτησε «φακελάκι» 5.000 ευρώ από ασθενή που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πόλης.

Προηγήθηκε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βόρειας Ελλάδας και ακολούθησε η σύλληψή του, όταν παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για καρδιολόγο, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροληψία υπαλλήλου, πράξη για την οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το Δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την ερχόμενη Δευτέρα και τον άφησε ελεύθερο. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.