
Στην σύλληψη δύο ανδρών από την Κέρκυρα προχώρησαν οι αρχές του νησιού, με την κατηγορία των επτά διαδικτυακών απατών.
Οι δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Ασφαλείας, το πρωί της Παρασκευής, όταν διαπιστώθηκε ότι εξαπάτησαν τρία από τα θύματά τους στην Κέρκυρα, την Άρτα και την Ημαθία και τους απέσπασαν συνολικά 460 ευρώ, χωρίς να τους παραδώσουν τις ηλεκτρικές συσκευές που υποτίθεται ότι πωλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.
Από την έρευνα που ακολούθησε, εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις υποθέσεις απάτης με θύματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Κέρκυρα, από τους οποίους οι δράστες αγόρασαν προϊόντα που διέθεταν προς πώληση χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο που έφτανε συνολικά τουλάχιστον στα 1.300 ευρώ.
Στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν τέσσερις υπολογιστές, ένα τάμπλετ, μια τηλεόραση, δύο κινητά και ένα ρολόι που θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δυο απατεώνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που τους άσκησε δίωξη για απάτη μέσω διαδικτύου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.