
Η βία με αφορμή τα αθλητικά δρόμενα στην χώρα δεν έχει τελειωμό, με τελευταίο θύμα έναν άνδρα που δέχθηκε επίθεση από 10 οπαδούς αντίπαλης ομάδας.
Το επεισόδιο έγινε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι. Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο όχημα του θύματος και στη συνέχεια του πήραν το κινητό του τηλέφωνο και το τσαντάκι του.
Το θύμα, οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης, είχε βρεθεί με ακόμη τρεις φίλους του στο σημείο της επίθεσης για να συζητήσουν και να πιούνε καφέ. Τη στιγμή που αποχωρούσε δέχτηκε επίθεση από οπαδούς αντίπαλης ομάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είναι πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.
Οι αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ συλλέγουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες για να ταυτοποιήσουν τους δράστες. 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.