ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σπέτσες: Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών – Τον σκότωσε με μια μαχαιριά στην κοιλιά

Σπέτσες: Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών – Τον σκότωσε με μια μαχαιριά στην κοιλιά

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Σπετσών, καθώς ένας 22χρονος, φέρεται να σκότωσε με μια μαχαιριά έναν 26χρονο Σπετσιώτη, έπειτα από καυγά που είχαν για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το περιστατικό, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου εκτός οικισμού, στη πίσω πλευρά του νησιού, σε απόσταση από την πολυτελή οικεία της οικογένειας του καθηγητή.

Μια παρέα νεαρών που εντόπισαν τον 26χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος, δίπλα στη μηχανή του, υπέθεσαν πως πρόκειται για τροχαίο και έτσι κάλεσαν την αστυνομία. Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι επίτηδες δόθηκε η εσφαλμένη εντύπωση πως πρόκειται για τροχαίο προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η εγκληματική ενέργεια.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αρχικά κυνήγησε με πιστόλι το θύμα και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε με στιλέτο στην κοιλιά. Ο άτυχος 26χρονος εξέπνευσε στις 11 το βράδυ στο ιατρείο του νησιού όπου είχε μεταφερθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες του καυγά που είχαν οι δυο νεαροί, ανέφεραν αργότερα στις Αρχές τι ακριβώς είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας πως δράστης της δολοφονικής ενέργειας ήταν ο γιος του καθηγητή.

​Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο δράστης συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Η κηδεία του 26χρονου θα γίνει αύριο στις 11.00 στο κοιμητήριο των Αγίων Πάντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.