ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δικηγόρος Ν.Στραβοπόδη: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης – Να δικαστεί ο βιασμός»

Δικηγόρος Ν.Στραβοπόδη: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης – Να δικαστεί ο βιασμός»

Η υπόθεση του βιασμού του Δημήτρη Άνθη από τον Νικόλα Στραβοπόδη μπήκε στο αρχείο, με τον δικηγόρο του, Μανώλη Ροδουσάκη να τονίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο πελάτης του δεν είναι ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη.

«Σας το δηλώνω κατηγορηματικά, ότι δεν είμαστε ούτε ο κ. Στραβοπόδης, ούτε εγώ προσωπικά ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, παρά το γεγονός ότι ο χειρισμός της υπόθεσης κατά αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικός και το αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει πια καταγγελία εις βάρος του. Από την πρώτη ώρα είπα ότι ο εντολέας μου είναι αθώος στην ουσία, δεν υπήρξε πράξη βιασμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είναι σαφές και σε κάθε τόνο. Επειδή θεωρούν κάποιοι μέσω της παραγραφής, πως το αδίκημα βιασμού δε θα εξεταστεί στην ουσία, υπόσχομαι προς πάσα κατεύθυνση πως ο βιασμός θα δικαστεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ροδουσάκης, αναφερόμενος στη δίκη που θα καταστήσει με τον πελάτη του διά της μηνυτήριας αναφοράς, με εγκαλούμενο τον κ. Άνθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.