
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 38χρονος αστυνομικός ο οποίος το πρωί του Σαββάτου αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε το Flashnews.gr, η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη καθώς το τραύμα στο κεφάλι είναι πολύ σοβαρό.
Τα επόμενα 24ωρα λοιπόν είναι καθοριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος αστυνομικός των ΤΑΕ βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, στα Κεραμειά, όταν ξαφνικά ένας πυροβολισμός αναστάτωσε τους πάντες.
Τον 38χρονο εντόπισε συνάδελφός του που ήταν κοντά και διεκομίσθη έχοντας τις αισθήσεις του, στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
Ο αστυνομικός διασωληνώθηκε και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τους γιατρούς να ”παλεύουν” για να τον κρατήσουν στην ζωή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.