ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος του 22χρονου σάτυρου

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος του 22χρονου σάτυρου

Καθημερινά νέες αποκαλύψεις για τον 22χρονο επιδειξία από τη Νέα Σμύρνη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το MEGA, μία κοπέλα ηλικίας 22 ετών τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού.

Συγκεκριμένα, το περαστικό συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020. Η κοπέλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της. Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και φέρεται να δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Όπως καταγγέλλει, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο, προφανώς για να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Όμως η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά και πάνω στην πάλη κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα. Εκείνος, επειδή προφανώς η κοπέλα μπορούσε να δει το πρόσωπό του, τρόμαξε και έφυγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοπέλα αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως κατήγγειλε το περιστατικό κατά αγνώστων -τότε- δραστών και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία βρίσκεται στον εισαγγελέα, με το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.