ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Χειροπέδες σε Έλληνα από την Πρέβεζα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα

Χειροπέδες σε Έλληνα από την Πρέβεζα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να συλλάβουν έναν Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά σε περιοχή της Αθήνας!

Με την βοήθεια και συναδέλφων τους της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εντόπισαν τον ύποπτο να κινείται με μοτοσικλέτα, τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στη μπαγκαζιέρα του δικύκλου μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 649 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, ανέλαβε η σκυλίτσα “Evelyn” να ερευνήσει το σπίτι του.

Ο τετράποδος ανιχνευτής ξετρύπωσε ακόμη τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 65,3 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ στα δωμάτια βρέθηκαν ακόμη ένα περίστροφο αερίου με δυο μεταλλικά σφαιρίδια και αμπούλα αερίου και ένα κουτί με μεταλλικά σφαιρίδια, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 300 ευρώ και τη μοτοσικλέτα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Πρέβεζας δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.