ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σέρρες: Συμμορία ανηλίκων λήστευε σπίτια και αυτοκίνητα – Στις 42.000 ευρώ η λεία τους

Σέρρες: Συμμορία ανηλίκων λήστευε σπίτια και αυτοκίνητα – Στις 42.000 ευρώ η λεία τους

Μετά από αρκετούς μήνες έρευνας οι Αρχές κατάφεραν να ξεσκεπάσουν σπείρα ανήλικων που πραγματοποιούσε ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας Σερρών.

Ως μέλη της η Αστυνομία Σερρών ταυτοποίησε οκτώ άτομα, ανάμεσά τους και έξι ανήλικους, ηλικίας 14 έως 17 ετών, με συγγενικούς δεσμούς μεταξύ τους. Ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, κάθε φορά, τέλεσαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. 13 διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια, αυτοκίνητα κι ένα κατάστημα, όπως επίσης δύο κλοπές δικύκλων από αποθήκη.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία ενός εκ των ανηλίκων, εντοπίσθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους περιλαμβάνει και τέσσερις γυναίκες, οι δύο εξ αυτών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.