ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Οι φίλες του θύματος μίλησαν για ξυλοδαρμό από τον πρώην σύζυγό της

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Οι φίλες του θύματος μίλησαν για ξυλοδαρμό από τον πρώην σύζυγό της

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία μίας 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα, έξω από το σπίτι της

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χθες από διερχόμενους πολίτες με τραύματα στο κεφάλι, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τραύματα από πυροβολισμό στο κεφάλι και τον ώμο. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται άτομο του οικογενειακό της περιβάλλοντος με το οποίο ερχόταν συχνά σε αντιπαραθέσεις.

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έκαναν στην εκπομπή Tlive στον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου δύο φίλες του θύματος υποστηρίζοντας ότι ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος αναζητείται από χθες, τη χτυπούσε μετά το χωρισμό τους και δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους, αφού οι κόρες τους έμεναν στο ίδιο οίκημα με εκείνον.

Όπως περιέγραψε πως η μία η γυναίκα είχε χωρίσει γιατί ο σύζυγός της είχε εξωσυζυγική σχέση. «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη, αλλά αυτός όλο και κάτι έκανε μέχρι που έφερε τη γκόμενά του στο σπίτι. Έφυγε η κοπέλα, είχε υποψιαστεί όμως. Μου τα έλεγε “έβαλα κοριό και τα άκουσα όλα”. Μέχρι που έφυγε από το σπίτι», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Όπου την έβρισκε την σκότωνε στο ξύλο. Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη. Πήγε στον ιατροδικαστή. Όλο τέτοια είχαν μέχρι που έγιναν τα δικαστήρια».

Όπως είπε, η 64χρονη δεν πήγαινε στο σπίτι των παιδιών της, αλλά πήγαιναν οι κόρες της στο καθαριστήριο να τη δουν. «Δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε», πρόσθεσε.

Άλλη γυναίκα, επίσης φίλη του θύματος δήλωσε ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις. «Αυτό θα το διαπιστώσετε αν πάτε στο τμήμα της Αγίας Βαρβάρας. Όπου την έβρισκε, την κοπάναγε, εγώ αυτό ξέρω. Ο άνθρωπος αυτός συζούσε με κάποια και υπήρχε βία. Πήγαινε συνέχεια μου έλεγε στην αστυνομία και έδινε κατάθεση», είπε η γυναίκα.

«Δεν μπορούσε στα παιδιά της να πάει γιατί την κοπάναγε, έτσι μου έλεγε» πρόσθεσε, τονίζοντας πως το θύμα είχε χωρίσει πριν από τρία χρόνια και είχε μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι, όπου χθες δέχτηκε τους δυο πυροβολισμούς που της έκοψε το νήμα της ζωής. Συμπλήρωσε ότι αντικείμενο των συγκρούσεων ήταν τα οικονομικά και τα περιουσιακά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.