ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φθιώτιδα: Καταγγελία για βιασμό 11χρονης από 24χρονο

Φθιώτιδα: Καταγγελία για βιασμό 11χρονης από 24χρονο

Σάλο έχει προκαλέσει στη Λοκρίδα η είδηση ότι ένας 24χρονος κατηγορείται για το βιασμό 11χρονης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο νεαρός συνελήφθη την Παρασκευή μετά από καταγγελία της οικογένειας της μαθήτριας και αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανήλικου ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Αναμένεται τη Δευτέρα να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα και να παραπεμφθεί σε τακτικό Ανακριτή για μια ενέργεια, η οποία αντικειμενικά προσβάλλει το κοινό αίσθημα αιδούς και ήθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα η περιοχή είναι ανάστατη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 24χρονο βαραίνουν και ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαζε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανήλικη κι άλλα άτομα, στοιχεία που εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης, η οποία διεξάγεται με πλήρη μυστικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.