Θλίψη στην κηδεία της 14χρονης στην Θεσσαλονίκη – Πέθανε από σηπτικό σοκ

Θλίψη στην κηδεία της 14χρονης στην Θεσσαλονίκη – Πέθανε από σηπτικό σοκ

Σπαραγμός επικράτησε στην περιοχή της Επανομής στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της κηδείας της 14χρονης, που πέθανε ύστερα από επέμβαση τοποθέτησης δακτυλίου στο στομάχι.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη το 14χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της.

Ο πατήρ Βησσαρίων θρηνεί για το αγγελούδι του.

Μάλιστα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους στον Ιερό Ναό να ψάλλουν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη την ώρα που έφτανε στην εκκλησία η σορός της κόρης του.

Το «bullying» που φέρεται ότι δεχόταν για τα επιπλέον κιλά της η 14χρονη οδήγησε στη μοιραία για τη ζωή της χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, ώστε να χάσει βάρος.

Όπως αποκάλυψε ο πατήρ Βησσαρίων Καντούνης, πατέρας του άτυχου κοριτσιού, η 14χρονη είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να της τοποθετήσουν γαστρικό δακτύλιο, ώστε να χάσει βάρος. Το κοριτσάκι πέθανε δύο ημέρες μετά.

Σύμφωνα με τον ιερέα, η κόρη του είχε αφόρητους πόνους μετά την επέμβαση της. Ο γιατρός, ακούγοντας τον αναστατωμένο πατέρα για τους πόνους της επέμβασης του παιδιού του, τον καθησύχαζε και του ανέφερε πως είναι φυσιολογικό να πονάει το παιδί έπειτα από τέτοια εγχείρηση και ότι όλα θα πάνε καλά.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και ο λόγος για τον οποίο η οικογένεια πήρε την απόφαση να βάλει γαστρικό δακτύλιο στη μικρή. Σύμφωνα με τον ιερέα, το κορίτσι έπεφτε επανειλημμένως θύμα «bullying» για το βάρος της από κάποια παιδιά της περιοχής, αλλά και τον σχολικό περίγυρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.