ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θάνατος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή

Θάνατος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή

Στο «φως» της δημοσιότητας δόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 14χρονης η οποία να υπενθυμιστεί πως άφησε την τελευταία της πνοή στην Επανομή Θεσσαλονίκης ύστερα από επέμβαση τοποθέτησης δακτυλίου στο στομάχι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η οικογένεια ορίζει ως αιτία θανάτου της ανήλικης το σηπτικό σοκ που προήλθε από τη διάτρηση του στομάχου της ανήλικης.

Ο πατέρας της, πατήρ Βυσσαρίωνας, έχει καταγγείλει ιατρικό λάθος, και η οικογένεια κατέθεσε μήνυση για τον θάνατο της μικρής.

Όπως τόνισε και η συνήγορός της, η μήνυση έχει διπλό σκέλος, με το μεν πρώτο να αναφέρει πως η 14χρονη ήταν πολύ μικρή ώστε να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, ενώ ο γιατρός που την έκανε καταγγέλλεται πως δεν αντιμετώπισε τις παρενέργειες που εμφάνισε η ανήλικη.

Η μήνυση αναμένεται να διαβιβαστεί στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, που θα ζητήσει προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί για κατάθεση ο γιατρός.

Η συνήγορος της οικογένειας, κατήγγειλε τους χειρισμούς του γιατρού, ο οποίος – όπως είπε – είχε ενημερωθεί για την κατάσταση της μικρής, αλλά ζήτησε από τους γονείς να της χορηγήσουν ένα απλό παυσίπονο.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 14χρονης σημείωσε πως το παιδί ήταν θέμα bullying για τα κιλά του και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε να κάνει την επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.